De Avonturen van Jeugd 1: Aflevering 2

Hola a todos! La semana pasada, hicimos jugar un partido de tennis de la mesa.
Het was weer zaterdag, tijd om wedstrijden te spelen. We waren (zoals altijd) weer vroeg aanwezig om de zaal op te bouwen, warming-up te doen en in te spelen. Lukas en ik waren als eerst aanwezig maar we hadden geen sleutel. Hierdoor gingen we als een driejarige met een takje in de brievenbus graaien om op die manier de sleutel te bemachtigen. Dit is zoals je verwachtte niet gelukt. We moesten op Wessel wachten die wel een sleutel had, dus had ik tijd om nog even lekker, in de kou “Lazarillo de Tormes” te lezen.
Eenmaal bezig met de wedstrijden zag het er in het begin goed uit totdat ik moest spelen… Ik had het, (niet al te best gedaan)X10^13. Lukas en Wessel daarentegen speelden de sterren van de hemel en hebben allebei drie keer winst behaald. De dubbel werd gespeeld door Lukas en Wessel maar helaas hier geen winst.
En ja, dan nu het leukste deel van de show: de uitreiking voor de sunshine-award. Ik kan je alvast verklappen, ik ga hem niet ontvangen deze keer. Ik ben een beetje lui vandaag en ik moet nog veel Spaans leren dus ik laat Wessel en Lukas uitvechten wie de award krijgt.
Dit was hem weer voor deze keer, ik ga ervan((deur)in het Engels). Dag dag.
To top