De Avonturen van Jeugd 1: Aflevering 3

Swift (D) 1 – GTTC 1

We moesten vandaag spelen tegen Swift (Deventer) en we hadden er allemaal zoals gewoonlijk héél veel zin in. Na anderhalf uur rijden kwamen we aan in Deventer en één ding viel me gelijk op. De zaal was voor het eerst eerder open dan dat wij aankwamen. Zo konden wij gelijk beginnen met inspelen en hadden we dus een goede voorbereiding. Deze voorbereiding pakte gelijk goed uit: we wonnen alle drie alhoewel Lukas het weer eens erg spannend maakte door 5 games te spelen. Ook de dubbel ging erg goed. Na de afslachting van vorige week tegen Amsterdam hadden we besloten dat we niet ging zeuren en dat hielp.

Swift – GTTC: 0-4

Lukas was weer aan de beurt en jahoor het was wéér een wedstrijd met een beslissende game. Gelukkig wint Lukas deze game vaak en hadden we vijf punten op dit moment. Na de lange wedstrijd kon Guus weer spelen. Helaas was Thomas te sterk voor Guus. Guus kwam heel goed mee in de derde maar dat was niet genoeg waardoor Swift nu ook een punt te pakken had. Ik moest nu tegen Mats en ik voelde gelijk dat dit een moeilijke wedstrijd werd en dat zag je ook terug in de eerste game: 16-14. Ik moest iets veranderen aan mijn spel en dat werkte gelukkig waardoor ik drie games op rij won.

Swift – GTTC 1-6

Nu de laatste drie wedstrijden nog en Guus moest weer naar de tafel. Guus en Timo waren erg aan elkaar gewaagd. Guus kwam knap op een 1-2 voorsprong maar kon het niet afmaken waardoor hij verloor in vijf games. Lukas deed er op zijn beurt minder lang over en had aan drie games genoeg om het punt te pakken voor GTTC.  Ik moest als laatst spelen en ik begon goed: 0-2 voorsprong. De derde game verliep minder goed en Thomas kwam goed in de wedstrijd. Na hard knokken voor elk punt pakte ik de laatste game. Na de wedstrijd zagen we dat we onze voorsprong op de nummer twee hadden vergroot met twee punten. We staan nu bovenaan met 21 punten en Taverzo heeft 18 punten. Hopelijk halen we volgende week een goed resultaat tegen ONI die vierde staan.

Uitslag: Swift – GTTC: 2-8

To top