Grote Clubactie

Beste Leden,

De Grote Clubactie is weer van start! Als club hopen we natuurlijk dat iedereen weer zijn best doet om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Toch gaan we het dit jaar een beetje anders doen. Dit hebben jullie al in de nieuwsbrief, training of in de wandelgangen gehoord.

Ondanks dat jeugdleden veel verkopen!!! zijn de opbrengt van de afgelopen jaren voor de Grote Clubactie gezien het aantal leden (kleine honderd) best wel aan de lage kant daarom gaan we het is heel anders doen.

GTTC is een verenging, een club van mensen die samen iets nastreven en dat is ook bij GTTC zo. Zonder de mensen geen verenging en daarom wordt van iedereen een kleine inspanning verwacht om het allemaal te kunnen organiseren. Er zijn al vele vrijwilligers de ene doet iets meer dan de ander, maar het is fijn als we allemaal wat kunnen doen!

Als Club hebben we nu als volgt afgesproken dat wij van ieder lid een inspanning kunnen vragen aangezien we een vereniging zijn daarom vragen wij elk lid (of gezin) 5 loten te verkopen dan wel zelf af te nemen. Wil je ze niet zelf afnemen doe dan een kleine inspanning door ze te verkopen aan familie, vrienden of kennissen en dan hoef je niet langs de deuren als je dat liever niet wil. Op deze manier willen we vooral de senioren toch motiveren om iets voor de club te doen. Op deze nieuwe manier kunnen we de inkomsten vanuit de Grote Clubactie verdrievoudigen en is financieel voor de club ook echt nodig.

Wij als bestuur (en ook namens de leden zelf) willen nu alvast iedereen bedankten voor de geleverde inspanningen voor GTTC!

Via onderstaande link kan u de loten bestellen of doorsturen naar andere mensen die GTTC een warm hart toe dragen; (ben jij lid van GTTC en heb je 5 loten verkocht zou het fijn zijn als je een mail stuur naar k_langerak@hotmail.com en aangeeft of je ze zelf hebt gekocht of toch iemand anders)

Ja, ik wil graag een of meerdere loten kopen van de Grote Clubactie van GTTC!

 

11 november kijken we of alle leden (of gezin) 5 loten hebben gekocht dus het zou fijn zijn als je het voor die tijd regelt, nogmaals dank namens GTTC

 

To top