NTTB Cup Papendal: de finaledag

Een weekend vol tafeltennis op Papendal heeft voor team Noord voor de meisjes een 6e en voor de jongens een 7e plaats opgeleverd!

Zowel de jongens en meisjes gingen vandaag strijden voor plek 5.
De meiden gingen vanmorgen voortvarend van start en wonnen hun wedstrijd tegen afdeling Gelre met 11-4! In de middag werd het toch lastiger en moesten de zeilen bijgezet worden tegen de meiden uit Midden: er was een gelijkopgaande strijd en alle 20 wedstrijden werden uitgespeeld om kans te kunnen maken op de 5e plek. De laatste twee winstpartijen zorgden ervoor dat het 10-10 werd: dat werd dus games tellen…. met een verschil van 2 games tegen (36 Noord en 38 Midden) werd het toch een knappe 6e plaats.

De jongens moesten van begin af aan weer knokken voor de punten: en gestreden werd er s’ochtends tegen afdeling West: zowel bij de pupillen als welpen ging de strijd gelijk op. Na vier uur spelen was er een zure nasmaak toen er bij de welpen een 5-5 en bij de pupillen een 6-4 op het scorebord stond. Toch net weer niet en met 11-9 verloren.

Na een korte pauze gingen de jongens voor plek 7 strijden. Er werd gewoon weer een tandje bijgezet en stug doorgestreden: moooe rally’s net als in de ochtend waren het gevolg: de 7e plaats na een mooie 11-4 overwinning tegen afdeling Oost!

We kunnen terugkijken op een prachtig weekend vol strijd, passie en gezelligheid met spelers, begeleiding en supporters!

To top