THeaTRaal team wint succesvolle aflevering Pubquiz (08-12-2017)

Afgelopen vrijdag werd, zoals wel vaker, flink strijd geleverd op GTTC. Dit keer echter niet in de zaal, maar in de kantine, waar zes teams zich bogen over de door Idéfix (de winnaars van de vorige editie) samengestelde pubquiz.

De studententafeltennisvereniging uit Groningen had uiteraard een behoorlijke delegatie van de eigen club meegenomen, zodat er uiteindelijk twee teams van Idéfix en vier van GTTC voor de winst streden. De vlekkeloze organisatoren hielden uiteraard rekening met de moedertalen van het publiek en zo werden alle vragen zowel in het Nederlands als in het Engels voorgelezen. Deze vragen waren zeer uiteenlopend, zowel in onderwerp als in moeilijkheidsgraad: perfecte omstandigheden voor een in teamverband te spelen quiz.

Na acht rondes, waarin de deelnemers onder meer de drie hoofdsteden van Zuid-Afrika moesten noemen, schilderijen moesten herkennen, covers tot de originele uitvoerenden moesten herleiden en ook nog werden geacht het nieuws te hebben gevolgd, werd de balans opgemaakt: het kwartet THeaTeR, voor 50% bestaand uit Thomassen en voor de andere helft uit Henk en Rudger, had de meeste punten binnengesleept. Naast een bierpakket mogen zij als beloning de volgende pubquiz organiseren, die aankomend voorjaar kort na de laatste competitiewedstrijden zal plaatsvinden.

Een zeer gezellige avond! Hierbij een bedankje aan Idéfix, en in het bijzonder aan William, Frank en Roy, voor een onberispelijke voorbereiding en organisatie. Volgende keer mogen jullie “gewoon” weer mee doen!

To top