Verrassende zege team 3

De eerste overwinning van het seizoen is binnen! De wedstrijd tegen Argus zou een lastige worden, afgelopen seizoenen werd er nog nooit van dit team gewonnen. Argus doet mee voor de bovenste plaatsen, terwijl wij dit seizoen weer voor handhaving in de Noordelijke eerste divisie gaan. Een 7-3 overwinning was dan ook boven verwachting goed!

Erik van der Greft was aan de zijde van Argus simpelweg te goed en niemand kon het hem dan ook moeilijk maken. Deze 3 verliespartijen waren min of meer ingecalculeerd. In het dubbel konden Paul en Edwin hem en Karin van der Greft wel verslaan. Na 2-0 voorsprong kwam er toch een vijfde game en met 11-9 ging deze naar GTTC.

Edwin speelde een goede pot tegen Norbert, volgens Paul zijn beste potje van het seizoen. Met nog 7 speeldagen te gaan, genoeg mogelijkheden om nog meer zulke goede potten te laten zien! Tegen Karin had hij, ondanks zijn wens om snel uitgespeeld te zijn, wel 5 games nodig, maar zette hij in de beslissende game goed door. En zo was hij net op tijd klaar om strak in pak de zaal te verlaten.

Karin van der Vegt startte tegen Karin van der Greft en gesterkt door de dubbele aanmoediging vanaf de kant kon ze in de 2e game een flinke achterstand toch ombuigen en zonder gameverlies de eerste wedstrijd binnenhalen. Tegen Norbert werd een 0-2 game achterstand gelijk getrokken en werd de 5e game overtuigend gewonnen.

Paul had de wedstrijd van de avond ervoor in Leiden nog in de benen, maar zet ook hetzelfde resultaat neer. Hij wint van zowel Karin als Norbert in 4 games en zet hiermee de goede lijn van dit seizoen voort. Zo werden alle mogelijkheden op winst vandaag benut en deze 7 punten zijn dan ook zeer welkom.

Met 15 punten uit 3 wedstrijden voor ons een prima start van het seizoen!

To top