Avonturen van GTTC 1 dubbele editie

GTTC Groningen 1 – TAVERZO 1
We moesten onze laatste wedstrijd van de reguliere competitie spelen tegen de koploper Taverzo 1. De eerste wedstrijd was gelijk de spannendste van de middag. Lukas en Vincent waren allebei goed aan het spelen maar uiteindelijk wist Vincent in de vijfde game met 11-13 te winnen van Lukas. Na deze lange pot was het de beurt aan mij (Wessel) om de volgende wedstrijd te spelen. Ook deze werd uitgevochten in de vijfde game waar GTTC dit maal aan het langste eind trok. Guus moest in de derde wedstrijd im het begin wennen aan het spel van Jarmo. In de derde game was het zover. Guus begon meer punten te winnen en won de game ook. Helaas deed Jarmo er in de vierde game nog een schepje bovenop waardoor we 1-2 achter de dubbel ingingen. De dubbel werd voor de tweede keer dit seizoen gewonnen. Spannend was deze wedstrijd zeker want onze tegenstanders kwamen de tweede en de vierde game goed terug waardoor we (alweer) een vijfde game moesten spelen. Gelukkig wonnen Lukas en ik deze wedstrijd en brachten we de stand naar 2-2.
Na de dubbel moest ik tegen Vincent spelen en jazeker, deze werd ook in vijf games gespeeld. Vincent won deze wedstrijd door in de vijfde game iets scherper te spelen waardoor ik meer fouten ging maken. Daarna was het de beurt aan Lukas om te spelen tegen Jarmo. Jarmo wist goed wat hij moest doen tegen de korte noppen van Lukas en hij won ook waardoor de gasten uit zoetermeer 2-4 voorkwamen. Hierna was Guus aan de beurt om zijn tweede wedstrijd te spelen tegen Jelle. Guus moest helaas zijn meerdere erkennen in zijn wedstrijd tegen Jelle waarmee de Zoetermeerders 3 punten voorkwamen op ons.
Nu was het de beurt weer aan mij om tegen Jarmo te spelen. Ik wist deze wedstrijd snel te beslissen waardoor we 3-5 achter stonden. De een-na-laatste wedstrijd ging Guus goed van start waardoor hij op voorsprong kwam tegen Vincent. Guus wist zijn goede spel goed vol te houden en wist als enige te winnen van Vincent. Lukas en Jelle vochten hard om het laatste punt. Ook de wedstrijd werd uiteindelijk beslist in de vijfde game. Lukas wist dezw zwaarbevochten partij te winnen waardoor de eindstand bepaalt werd: 5-5. Hierdoor hadden we genoeg punten behaalt om SVE voor te blijven in de strijd om de play-offs.
Lukas heeft vandaag één gewonnen, Guus heeft er ook één gewonnen en ik heb er twee gewonnen.
We hebben uiteindelijk 33 punten behaald uit zes wedstrijden waardoor we vierde zijn geworden.
TAVERZO 1 – GTTC Groningen 1

Voor het eerst in de hele competitie konden we degelijk uitslapen voor een uitwedstrijd want die begon pas om drie uur! Toen we eenmaal op weg waren kwam Wessel erachter dat hij zijn telefoon was vergeten dus raakte hij lichtelijke in paniek en had hij Tjaart gebeld om te vragen of zijn telefoon nog bij de club lag. Na een uur kwam hij erachter dat zijn telefoon gewoon in zijn broekzak zat wat voor een gezellige sfeer zorgde. Ondertussen zat ik een boek te lezen (Voor de geïnteresseerden ik las ”Boven is het stil”van Gerbrand Bakker). Eenmaal aangekomen op bestemming hebben we eerst ingespeeld en daarna konden de wedstrijden eindelijk beginnen. De eerste drie wedstrijden speelden we goed maar konden we helaas maar een daarvan winnen. Na de dubbel was de sfeer suboptimaal en was ik weer de sunshhine. Helaas werd het er niet beter op en hebben we uiteindelijk 8-2 gespeeld tegen Taverzo (VERLOREN). Op de terugweg gingen we langs een wegrestaurant (waar ik de naam niet van noem omdat we niet door hun gesponsord worden maar ben jij toevallig geïnteresseerd om team 1 jeugd te sponseren? dat kan! Ga voor meer informatie naar de site of mail ons.). We arriveerden bij de club om elf uur en toen ging iedereen naar huis.

To top