Lidmaatschap

Alle leden van GTTC hebben recht op minimaal één training per week, het deelnemen aan vrijspeelmomenten, het bezoeken van competitiewedstrijden, het spelen van competitie binnen de NTTB en het meedoen aan allerlei activiteiten die binnen de club worden georganiseerd.

Als je erover denkt om lid te worden, mag je eerst drie keer meetrainen of een vrijspeelmoment bezoeken voordat je je beslissing maakt. Stuur een mailtje naar trainers@gttc.nl voor meer informatie of kosten.

Inschrijven bij de club kan door het invullen van het inschrijfformulier. Zolang je lid bent, betaal je contributie voor GTTC en de NTTB. Wanneer je competitie wilt spelen of aan externe toernooien wilt deelnemen, komen er kosten bij. Ook voor een tweede of derde keer training in de week wordt een extra bijdrage gevraagd.

Voor toernooien en andere activiteiten die door de club zelf worden georganiseerd worden, een uitzondering daargelaten, geen kosten gevraagd.

Lidmaatschap van GTTC betekent dat je een plek hebt in Groningen waar je lekker kunt sporten, maar ook mensen kunt ontmoeten, mooie tafeltenniswedstrijden kunt bekijken en bij kunt kletsen met een drankje erbij.

Download hier het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier bevat ook informatie over hoe je je lidmaatschap op kunt zeggen.

To top