Fondsen

Fondsen

Binnen de gemeente Groningen zijn er diverse initiatieven om tegen een gereduceerd tarief te kunnen tafeltennissen bij GTTC.
Kijk hieronder welke initiatieven er momenteel lopen.

Stadjerspas

Met de Stadjerspas krijgen inwoners van de gemeente Groningen en Ten Boer met een inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm korting bij diverse activiteiten en producten. Met je Stadjerspas krijg je € 20,- korting op je GTTC lidmaatschap.

Helaas kunnen studenten en scholieren met studiefinanciering geen gebruik maken van de Stadjerspas.

Zie voor meer informatie: https://stadjerspas.gemeente.groningen.nl/

Sport-en Cultuurhopper

De Sport- en Cultuurhopper (voorheen Sporthopper) is een online verzameling sport en culturele cursussen aangeboden door sportaanbieders en cultuuraanbieders, waar inwoners van de gemeente op een laagdrempelige manier gratis of tegen geringe kosten kunnen kennismaken met een sport of activiteit.

Het doel is om inwoners uit de provincie Groningen met een beperking, achterstand of andere kwetsbaarheid op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten bij lokale verenigingen en aanbieders.

Zie voor meer informatie https://www.sportcultuurhopper.nl/

Jeugdfonds en Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds en Volwassenenfonds Sport & Cultuur geeft sportkansen aan kinderen, jongeren en volwassenen uit gezinnen waar onvoldoende geld is om bijvoorbeeld lid te worden van een sportvereniging. Voor die inwoners betaalt het fonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Zie voor meer informatie: https://www.volwassenenfonds.nl/

To top