Avonturen van jeugd 1: aflevering 1

GTTC 1-Taverbo 1

Het seizoen begon voor ons om 3 uur in Boxtel, ongeveer 2 en een half uur rijden. We hoefden dus niet heel vroeg op, wat scheelde, maar we hadden niet vaak zover gereden dus dat was wel even wennen. Tijdens de autorit luisterden we naar muziek en de navigatie werd gedaan door Wessels telefoon in een houdertje op het dashboard waardoor hij helaas de hele autorit niks te doen had. We zijn nog gestopt zodat Thomas cafeïnetank bijgevuld kon worden.

Al snel kwamen we daarna aan in Boxtel, waar de eerste Taverbo-ers ook toevallig net arriveerden.

De eerste wedstrijd begon ik tegen Lars Strik, wat de eerste officiële wedstrijd met m’n noppen was sinds ik er mee speel. Ik won met 3-0, een goed begin dus. Gelukkig kon ik zelf spel maken. Wessel won ook z’n eerste wedstrijd met veel aanvallend spel. Guus had het lastiger om tegen de ietwat passief ingestelde spelers te spelen. Hij won de hele dag helaas niks meer, waar Wessel en ik tegen iedereen zegevierden en ook de dubbel wonnen. De uitslag was uiteindelijk dus 3-7.

We waren redelijk positief gestemd na de wedstrijd. De terugreis verliep wel zonder muziek, want daar hadden we niet echt zin meer in(Guus overigens nooit maar hij moet er vaak toch aan geloven).

In Beekbergen hebben we gegeten, wat erg in de smaak viel. We waren laat terug, bij GTTC was niemand meer. We hebben zin in de volgende wedstrijd, wanneer je weer van ons zal horen in de vorm van een verslagje.

Lukas P

To top