De Avonturen van jeugd 1: deel 4

GTTC 1-ONI 1

Wij konden ons vandaag voorbereiden op een bijzondere dag; na de wedstrijd zouden we vertrekken richting Vlieland. We zouden op verzoek van Wessel om half 10 bij de zaal en konden dus behoorlijk lang inspelen. De bouwlampen aan het plafond gingen aan, net als de muziek(alhoewel ik na het achtereenvolgens hebben moeten luisteren na Barbie girl en een of ander zeiknummer van ABBA, deze weer heb uitgedaan, overigens in een kort verzet, want ja, die ging natuurlijk vrij snel weer aan). Om 12 uur zijn we van start gegaan. Ik won, in weerwil van mijn reputatie dat ik zo’n beetje alleen maar vijfsetters speel, vrij overtuigend in drie. Ik heb zelfs de hele dag geen enkele vijfsetter gespeeld, wat deze competitie best eens een unicum kan blijven. Wessel verloor de eerste set, maar won de wedstrijd in vieren. Ook Guus won de eerste met goed spel in drieën, een goede start. De dubbel ging helaas vrij slecht: we maakten veel fouten, kwamen niet in ons spel en wisten ‘m ook niet te winnen. Wessel en ik wonnen de rest van onze wedstrijden(Wessel eentje in vijven, voor het eerst), Guus was enorm dichtbij het winnen van de 2e wedstrijd, maar na dat deze toch nog verloren ging het qua spel minder en verloor hij ook de andere wedstrijd. Maar er is een duidelijke stijgende lijn(behalve bij de dubbel).

We zitten terwijl ik dit schrijf in de auto naar Harlingen en gaan daar avondeten. Ook van de vakantie komt (denk ik) nog een verslag.

Lukas

To top