De avonturen van Jeugd 1

Hilversum 2-GTTC 1

De dag begon vandaag wederom erg vroeg, we gingen namelijk naar Hilversum, waar de wedstrijd om 11 uur zou aanvangen. Daar kwam bij dat we niet alleen een halfuur speling hadden in onze planning, maar Thomas ook ongeveer 20 minuten naast de reistijd zat, waardoor we dus  50 minuten speling hadden. Dat was een beetje veel. Maar we waren wel voor t eerst op tijd bij Wessel, wat een positief punt was.

De reis duurde uiteindelijk wat langer na koffie en dergelijke, maar toen we aankwamen was er nog niemand van Hilversum. We hebben in de auto gewacht en uiteindelijk konden we naar binnen. De tafels en de zaal werden door de Hilversummers nog schoongemaakt en na het inspelen begonnen we aan de eerste wedstrijd, welke ik speelde. Het liep niet heel lekker, vooral m’n backhand niet, die ik pas later op de dag weer te pakken kreeg. Ik verloor in vijven en ook bij Wessel en Guus(die net terug was uit Barcelona) gingen de eerste wedstrijden moeizaam verloren. De dubbel ging niet eens heel slecht maar er zat niet veel meer dan de ene game die we wel pakten.
Na een aanmoedigende speech van Thomas gingen de wedstrijden wat beter: Ik won de wedstrijd na de dubbel en we wonnen allemaal onze laatste wedstrijd. We hebben de wedstrijd in ieder geval positief afgesloten na een dag waarbij Guus de meest positieve van ons drieën was.

De terugreis leek eerst via Leeuwarden te gaan(om mij daar af te zetten richting Ameland), maar na uitvoerig overleg met het thuisfront bleek dit uiteindelijk niet te hoeven waardoor we sneller thuis waren. We hebben onderweg dit keer daardoor niet gegeten.

Uitslag 6-4

To top