GROTE CLUBACTIE

Beste jeugd-, seniorenleden en andere GTTC-liefhebbers,

De Grote Club is weer in volle gang! En daar willen wij als Club GTTC natuurlijk ook weer optimaal van mee profiteren en met een beetje geluk u zelf ook! Er zijn dit jaar als u een lot koopt weer mooie prijzen te winnen!

Ook dit jaar wil ik aan alle leden vragen om een steentje bij te dragen. Ik hoorde al dat de jeugd fanatiek aan de slag is om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit wordt ook dit jaar weer erg gewaardeerd door GTTC en alle leden! MAAR senioren jullie kunnen ook hier een steentje in bijdragen. Koop zelf een paar loten als je dit kan missen of vraag wat bekenden die de tafeltennissport een warm hart toe dragen of graag wat voor je over hebben.

Dit jaar was er een mooie opkomst op de ALF, het kan altijd nog beter, maar er was al een mooi ploegje en er waren soms al mooie discussies en plannen!

Voor mooie plannen is ook geld nodig en elk lot wat voor GTTC verkocht wordt levert de club weer mooi wat geld op. Jij als verenigingslid kan met een kleine inspanning al een grote invloed hebben op de club!

En geen zin meer om langs de deuren te gaan om loten te verkopen?! Dit is geen excuus meer om geen loten meer te verkopen! via onderstaande link kan je iedereen een berichtje sturen om ONLINE LOTEN TE KOPEN!!! Via bijna alle sociale media kan je de link doorsturen; Whatapp, twitter, facebook etc.

Ja, ik wil graag GTTC steunen door een lot(en) te kopen!

 

Zorg jij net voor die paar extra loten verkoop?!!!!

 

To top