Hans Muskee en Kees van der Kamp pakken titel Double Match

Op vrijdag 25 mei begon in een snikhete zaal aan de ACLO het Double-Match-avontuur voor Hans en Kees. Met een klinkende 15-5 zege op Idéfix bewezen ze aan de schrijver dezes dat je dan maar niet naar een andere club moet overstappen. Ook tegen Argus, de maandag daarop, werd het maximale aantal punten bereikt: 15-6.

Tegen Assen (de latere nummer-2) moesten de heren het afleggen tegen Pelle Norder, maar werd wel opnieuw gewonnen: 11-10. 11 juni werd tegen Reflex het karwei afgemaakt: 13-5; terwijl de andere vier clubs in de poule nog allemaal een wedstrijd moesten spelen, hadden Hans en Kees zich al verzekerd van de eerste plaats.

Afgelopen maandag troffen de GTTC’ers de winnaars van de andere poule in de 3e klasse: Hans en Christiaan van het team van ZNS Zuidwolde, dat ook met overmacht de eerste plaats had opgeëist. Kees en Hans gaven zichzelf niet al te veel kans, en zo was het een extra verrassing dat na een paar bijzonder spannende wedstrijden GTTC aan het langste eind trok. Heren, gefeliciteerd, en volgend jaar maar inschrijven voor de 2e klasse – dan heeft Idéfix ook weer een kans.

To top