Het avontuur van de Butjes

Afgelopen Zondag was het ranglijsttoernooi in Assen. In alle vroegte vertrokken we vanaf GTTC naar Assen. Eenmaal aangekomen in kamp Assen waren we een van de eersten en konden we inspelen. Toen de wedstrijden begonnen moest ik omdat ik op nummer 1 stond ingedeeld eerst tegen de (volgens rating) slechtste, dat ging best soepel en de eerste winst was binnen. De tweede wedstrijd moest ik tegen iemand met lange noppen (naar mijn mening met meest vervelende wat er is) maar ook deze wedstrijd won ik met 3-0. Daarna moest ik spelen tegen iemand met anti (nog zo’n soort zeik-spel), ik had al eens eerder tegen hem gespeeld en toen had ik 3-0 van hem gewonnen maar dit keer won ik met 3-1. Hierna speelde ik tegen iemand( waarvan ik de noem nog steeds niet weet). Voorgaande wedstrijden (tegen hem) had ik gewonnen met 3-2 maar deze keer ging het makkelijker en had ik gewonnen met 3-0. het laatste punt maakte ik door een korte service strak naar de forehand te spelen, hij verwachte dit niet en probeerde de bal nog raak te spelen maar helaas (voor hem dan) was het punt verspeeld. De laatste poulewedstrijd was tegen de nummer 2 en wederom was de winst binnen. Met een 100% winst in de poule ging ik als eerste door naar de HALVE FINALE! omdat ik al een keer in de finale ben gekomen hoefde ik de halve finale te winnen voor een B-Licentie. Dit gebeurde ook en weer winst met 3-0. De B-licentie was binnen! Met het hoofdgerecht achter de kiezen ging ik spelen in de finale om het toetje. Maar helaas, de zegereeks eindigde in de finale. Ik had in de finale verloren van Olaf (hoogland) met 3-0. Eenmaal terug in Groningen hebben we patat gehaald en en de dag vrolijk afgesloten. !Hasta entonces!

To top