Jeugd GTTC gaat naar buiten!

Vanuit de club worden er in de hele maand februari leuke jeugdactiviteiten in de buitenlucht georganiseerd. Dit voor het sportieve, maar vooral ook sociale aspect, omdat de trainingen helaas nog stil liggen. Het idee is dat iedereen die het leuk lijkt van harte welkom is. De activiteiten worden verzorgd door onze trainer Thomas.

– Dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur: basisscholieren (nadruk op beweging, sport en spel)
– Donderdag van 19:00 tot 20:00 uur: middelbare scholieren (nadruk op een leuke workout)

Het start vanaf komende dinsdag 2 februari. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden omdat het sowieso door gaat, maar kunt natuurlijk altijd even met Thomas bellen als je dat fijn vindt (zie de e-mail voor zijn gegevens). Neem warme kleding mee en zorg dat je ook wat te drinken bij je hebt; voor de middelbare scholieren is een handdoekje ook verstandig. We beginnen de eerste keren bij GTTC en je hoort het van tevoren als dat anders wordt in de weken erna. In de buurt van GTTC liggen namelijk leuke sportveldjes.

Voor de eerste keer en ook de weken erna zal Thomas een programma voorbereiden met uiteraard oog voor als er in de groep zelf leuke idee├źn mochten leven. Als het maar leuk en actief is en iedereen mee kan doen kan er veel.

Kom en doe gezellig mee!

To top