Prachtige seizoensafsluiting bij GTTC

door Tim Oostrik

Na een middag of avond op onze club kom ik vaak voldaan thuis: een mooie wedstrijd gezien/gespeeld, een geanimeerde derde helft beleefd, een aantrekkelijke activiteit georganiseerd – zelfs na een training van Jan Willem zie ik lichtpuntjes.

Afgelopen zaterdag was “voldaan gevoel” nog te bescheiden om de seizoensafsluiting te typeren: terwijl een grote delegatie jeugdleden, te weten Lukas, Michiel, Wessel, Guus, Hidde, Tim, Pelle, Boaz en Age en een iets kleinere groep senioren (Thomas, Henk en Ineke) zich in het Sterrebos in het zweet werkten tijdens de Sponsorloop, waren de voorbereidingen voor de Groene Barbecue al in volle gang.

Vanaf vijf uur was het een drukte van belang bij deze tot in de puntjes georganiseerde barbecue – met niet alleen een groot aanbod vlees en vis, maar (dankzij diverse ouders) ook een rijke keuze aan salades. Senioren, jeugdspelers en ouders vermaakten zich binnen voor het scherm, buiten op het terras of ergens daartussen bij een minitafel. Tot in de late uurtjes kenmerkte deze avond zich door een geweldige sfeer.

Het succes van deze afsluiting was niet zo groot geweest zonder de inzet van Liesbeth en Treanne – die ik hierbij nogmaals van harte wil bedanken. Foto’s van de barbecue, gemaakt door onze huisfotograaf, staan op Facebook.

To top