Table Stars bij GTTC

Zes tafels, drie voor de afdeling van de jeugd van GTTC en drie voor de aanstormende talenten van zes clubs uit de regio Noord: de zaal was goed gevuld afgelopen zaterdag (zowel visueel als auditief gezien). Table Stars is het succesvolle concept van de NTTB om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met tafeltennis. De spelertjes begonnen dit weekend aan hun eerste wedstrijden, opgezet volgens de principes van de duocompetitie: per ronde worden alle wedstrijden bij dezelfde vereniging gespeeld. Twee spelers per team, vier enkelspelen en één dubbelspel – maar dit dan wel weer tweemaal. Gezien de energie die de jonge tafeltennissers van Oldambt, Olympia, Reflex, DOTO, GTTC en Assen aan de dag legden was viermaal ook geen probleem geweest. En voor degenen die tóch wat moe werden ’s middags, waren er vitaminen in de vorm van een heerlijke fruitsalade waar Dea voor gezorgd had.

Voor sommigen was het één van de eerste keren dat ze in wedstrijdvorm tafeltennisten, en zo was het wel even zoeken: hoe werkt zo’n telbord, hoe moet je dubbelen, welke omgangsvormen kennen we?

Omgaan met teleurstellingen hoort bij elke sport – op onderstaande foto is goed te zien hoe dicht vreugde en triestheid bij elkaar kunnen zitten.

GTTC werd vertegenwoordigd door Age en Rover – hieronder in actie.

Over anderhalve week, 7 oktober, zal de zaal van onze club wederom het decor zijn van Table Stars: de 4e klasse B werkt dan de tweede speelronde af. De GTTC-afvaardiging zal bestaan uit Boaz, Lennart en Pelle.  Komt nog bij dat GTTC 1, 2 en 3 ook thuisspelen en het ongetwijfeld weer een gezellige en spannende middag gaat worden. Wees welkom!

Rest mij nog Tjaart, Saskia, Michiel en Dea te bedanken voor hun hulp en inzet.

To top