Tjuchem 4 – GTTC 12

Maandag 18 september; de heren Boris en Colin vertrekken samen met mevrouw van Sloten naar het idyllische Tjuchem om een wedstrijd tegen Tjuchem 4 te spelen.

 De wedstrijd wordt geopend door een (nogal) zenuwachtige Leoni tegen Frank Warmsteeker, de sterspeler van het team. Frank was te sterk voor Leoni en haalde hiermee het 1e punt binnen.  De tweede wedstrijd was tussen Jaap Uuldriks en Boris Vernooijs. Zo te zien moest Boris even inkomen, maar het was al vrij snel duidelijk dat Boris zou winnen en hiermee haalde GTTC het 1e punt binnen, 1-1. Daarna werd de wedstrijd gespeeld tussen Janny Medema en Colin Mooijman, na de eerste 2 sets te hebben gewonnen met 4-11 en 2-11 bleek Colin zijn focus toch een beetje te zijn kwijtgeraakt. De derde set ging gelijk op, maar Colin won deze uiteindelijk met 11-13.

 Toen was het tijd voor de dubbel, deze werd gespeeld door Frank & Janny tegen Colin & Leoni. Dit was het dubbel debuut van Leoni (als het invallen tijdens de duo competitie niet wordt meegerekend)! Al snel bleek dat dit een goed duo was, en ook nog eens een erg leuke wedstrijd om naar te kijken. Tjuchem begon met 1-0 voorsprong, maar uiteindelijk werd het zelfs een 5setter. De laatste set werd door GTTC dik gewonnen met 4-11. Hierna ging Leoni gelijk door tegen Jaap Uuldriks, ze begon sterk en won de eerste set, daarna kakte ze in en verloor ze met 3-1.

 De zesde wedstrijd van de avond was de meest spannende, de battle tussen de twee linkshandige sterspelers. Colin begon met een 0-2 voorsprong, maar Frank kwam terug en zo kwam het 2-2 te staan. De vijfde set was zenuwslopend, maar helaas won Frank met 12-10, Colin was er kapot van.

Boris begon de eerste set bij de wedstrijd tegen Janny met 6-11 voor, maar in de tweede set besloot Janny even een tandje bij te zetten, het werd 10-12. In de derde set sleepte Boris de winst binnen met 11-13.

 Toen was het tijd voor de wedstrijd tussen Colin en Jaap. Colin had zich weer herpakt en sleepte het 5e punt binnen voor het GTTC team. Hierna was het de battle tussen de twee dames, Leoni deed haar best, maar de vrouw met de vele jaren ervaring bleek te sterk, 3-1 verloren. De laatste wedstrijd gespeeld tussen Tjuchem sterspeler Warmsteeker en GTTC captain Vernooijs. Een fantastische wedstrijd om naar te kijken, maar Frank bleek te sterk voor Boris.

 Met een 5-5 gingen we weer richting Groningen. Het was een gezellige avond, maar tijdens de thuiswedstrijd gaan we voor meer dan dat!!

To top